Automate your Marketing
with Womplify




 
=) LiFe iS gReAt

By: faried faried

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 21-Sep-2009 16:12 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya 2009



ucapan slamat ari raya dari saya sekeluarga
semoga semua dah sampai di smping keluarga yg dikasihi
sentiasa berhati2 di jln raya, rase nyer statistik kemalangan masih tinggi
makan sebanyak yg munkin, nnti balik opis leh sambung diet balik

dijemput hadir kerumah

NO 199 Felda Palong 9, Gemas, N9


Thursday, 13-Aug-2009 03:05 Email | Share | | Bookmark
siti suhaila and ahmad azizul


Tahniah kpd siti suhaila and ahmad azizul
slmat melangsungkn hari perkhawinan meraka minggu lps di Serting N.9
time kat sekolah dulu tak kenal pun rase nyer kenal pak tam dia jer
pak tam ngan anak buah dia ni sebaya
disbbkn aku sampai lmbat, ni shj yg ader
sanding kol 12.30, mmg merempet pun sempat

keluarga pihak perempuan



wan ngan tok wan pihak perempuan



kekwn pihak perempuan


arini cuti, repair pc, tu yg baru upload tp internet slow plak T_T...


Saturday, 1-Aug-2009 14:49 Email | Share | | Bookmark
Wan Faisal's Wedding

Slamat sudah trainer kat opis melangsungkn perkahwinan nyer
semoga sukses slalu Gold Luck...







smbung sok.. ader hallll....


Sunday, 26-Jul-2009 12:05 Email | Share | | Bookmark
Juhana's Wedding

 
 
 
View all 42 photos...




Jemputan kawin di Sikamat Senawang N.9
Congrate and Gold Luck to Juhana, semoga sentiasa berbhagia hendak nyer

lps makan nasik minyak, karaoke plak..
and trima kasih ler for my suprise besday party
thanks a lot for de cake, song, everything





then abo ajak pi tengok pameran agrobiotik
diorg nk tengok kambing ngan lembu



Friday, 17-Jul-2009 14:15 Email | Share | | Bookmark
Kota Kinabalu Sabah

 
 
 
View all 30 photos...
View from our room


our room


Filipine Market


Kota Kinabalu Waterfront


Mount Kinabalu


Mount Kinabalu Entrance




Poring Hot Spring


Rafflesia


Handicraft Market



Short trip gak, takder dlm jadual pun, teman kekawan jer
Kali ni dok hotel mahal Le Meridien betul2 dpn Waterfront tu
ader staff price, member ni Chef hotel dpt ler merasa hotel mahal ni klau tak mimpi jer la

1st day jln2 dpn hotel pastu malam, kluar makan kat Tanjung Lipat kot

2nd day baru nk jln jauh
pg klaur agak lewat dlm kol 11 baru gerak ker Kinabalu Park (88KM )
tak mendaki pun bergambo jer, naik yg 200M pun tercungap2, nmpak sgt lamer tak bersenam

dh puas bergambo mcm2 gaya pi mkn tgh hari plak kat Kundasang
sini cam Cameron ler banyak kedai2 sayur dan buah2 segar
terserempak ler ngan satu family ni org negori gak
dia tegur sbb kitaorg ckp negori patut ler dia dok pandang2 jer dari awal

pastu cadang pi Poring Hot Spring, kolam air panas lalu ikut Ranau tambah lg 40KM
puas dah beremdam kat Poring ternampak plak sigboard Rafflesia
mungkin luck kitaorg ler kot

Rafflesia ni amik masa 9 bln baru dia kembang, pastu dia kembang tuk 7 hari shj
kitaorg sampai tu hari yg ke-4 klau tak silap
hari pertama ngan kedua dia klaur bau busuk bkn wangi cam pokok2 bunga lain
lps 7 hari kelopak dia akan gugur dan mati. dan ia adalah sejenis parasit. hidup menumpang kat akar2 pokok bukan di atas tanah yer, sgt sensatif tu sbb ader kelambu2 ni.. start dr Poring ni bateri flash n camera dah nazak.. gambo nyer skit jer kitaorg sampai mmg nk gelap dah..

dah puas tukang kebun tu cerita kitaorg plan ker Kota Belud plak 130KM, nak jumpa Pak Lang Abo, ade nak bagi barang , jamu selera skit pastu patah balik K.K tambah lg 75KM
smpai2 hotel mandi, pi mancing kejap kat Waterfront dpn hotel jer

last day
takder gi maner, soping2 kat Pasar Filipine n Handicraft Market pastu makan seafood and terus ker airport


Abo, Atam, Igor, Komba


17-19 July.... my besday


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net